By_Rockland_bedrijfskleding_productie-hospitality.png

DESIGN AND PRODUCTION

Van ontwerp naar productie tot levering

STYLING

Van styling naar inkoop tot levering

By Rockland creates the identity

By Rockland levert bedrijfskleding voor unieke projecten in de hospitality industrie in samenwerking met Nederlandse ontwerpers. We realiseren het gehele traject van ontwerp tot gereed product voor uw medewerkers in stijl van uw bedrijf, want het draait om die unieke identiteit en uitstraling. We werken samen met de bekende Nederlandse mode-ontwerpers tot de net afgestudeerde ontwerpers, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

By Rockland levert hoogwaardige en fashionable bedrijfskleding, waarbij de duurzame elementen een zeer belangrijke rol spelen. Vanaf het moment van design houden we rekening met duurzaamheid, functionaliteit en identiteit. We produceren in Europa en werken nauw samen met kleinschalige ateliers. By Rockland verzorgt kleine, unieke en duurzame series bedrijfskleding voor de hospitality industrie.

By Rockland designed, levert en produceert bedrijfskleding sinds 2018 en heeft als eerste klant het duurzame hotel Jakarta Amsterdam van de Westcord familie mogen leveren, in samenwerking met Francisco van Benthum. De nieuwe projecten waar we nu mee bezig zijn worden, zodra geleverd aan de klant, hier uiteraard bekend gemaakt.

Naast onze eigen designs en producties bieden we ook de service om de styling te verzorgen in samenwerking met onze brand partners, die variëren van bedrijfskleding leveranciers tot Nederlandse modemerken.

Ontwerp

Na de eerste gesprekken met de klant, inventariseren we de wensen en minimale eisen van de klant om vervolgens de juiste ontwerper bij het project te vinden om dit te vertalen naar de unieke, fashionable en duurzame bedrijfskleding voor de klant.

De klant kan rustig verder innoveren om zijn gastvrijheid nog meer te optimaliseren, terwijl wij de wensen gaan vertalen in een daadwerkelijk ontwerp voorstel, voorzien van stofkwaliteiten, kleuren en processen.Productie 

Zodra samples zijn geleverd, testen zijn gedaan en de pasvormen zijn geaccordeerd gaan we de collectie produceren in één van onze Europese ateliers.

 Levering en after sales

Zodra de productie gereed is zal het volledige pakket aan de klant geleverd worden om samen met de werknemers de fitting te doen.
Vervolgens zullen we alle toekomstige wensen aanpassen voor een volgende productie en adviseren we de klant over voorraad en nabestellingen.